Kasza jaglana

Przyznam, że kaszę jaglaną odkryłam w sierpniu 2013 roku, kiedy będąc ze swoim „zwierzątkiem” na odpoczynku, na śniadanie podano nam jaglankę. Była przygotowana przepysznie. I tak po powrocie do domu, postanowiłam sama ja przyrządzać. Przy okazji poznałam całą masę inspirujących przepisów, a w dodatku  ten artykuł zachęcił mnie jeszcze bardziej. Przedstawiam jaglankę z migdałami, siemieniem lnianym, ziarnem słonecznika, niesiarkowanymi morelami, bananem i jabłkiem.

IMGP4156

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s